Boos over bordjes (4)

Zoals mijn broer al zei over deze kwestie: “Eerst zien en dan geloven!”. Het staat eraan te komen, mensen. Gisteren een ontwerp-bordje gezien en de vraag gekregen of ik het ermee eens ben:

JAAAA!

Donderdagmiddag wordt dit ontwerp aan de Gemeente Mirabel aux Baronnies voorgelegd (honestly), volgt er goedkeuring (hopen we) en dan de order aan de firma die ze maakt. We blijven hier vooralsnog hoopvol en goedgemutst.

Intussen zie ik nu overal in de streek deze soort bewegwijzering en het is echt een grote verbetering. Heel duidelijk. Wel even wennen aan waar welke kleur voor staat, want dat is niet a priori duidelijk. Blauw staat blijkbaar voor overnachtingsmogelijkheden, en dat komt wel goed uit, want die kleur vind ik het mooiste.

Ik houd u op de hoogte in deel 5 van deze saga.